Na de vele geruchten schreeuwen zij het officieel van de daken: ze gaan een derde vestiging openen! Binnenkort voorzien zij je ook vanaf het bedrijventerrein De Marslanden in Zwolle van al het benodigde afbouwmateriaal.

Na lang zoeken hebben zij bij FIT Vastgoedbeheer een geschikte locatie gevonden op de Voltastraat in Zwolle. Het pand zal de komende maanden een metamorfose ondergaan om vervolgens begin 2018 de deuren te openen. De officiële opening zal in het voorjaar van 2018 plaatsvinden.

Net als de vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Roelofarendsveen zal de nieuwe vestiging in Zwolle beschikken over een ruim magazijn (4.600 m²) én een shop met Load & Go afhaalcentrum, speciaal voor de klanten die bestellingen liever zelf afhalen en snel weer de weg op moeten.

Met de opening van de nieuwe vestiging in Zwolle neemt de totale opslagcapaciteit toe tot maar liefst 17.000 m² en onze buitenruimte tot wel 7.600 m2. Ook het professionele wagenpark wordt uitgebreid met een vrachtwagen, kooiapen en een kraanwagen. Leveringen in Oost- en Noord-Nederland zullen vanaf deze nieuwe vestiging dan ook sneller bij de klant zijn.