Het project Op Zuid in Zetten heeft 26 duurzame energienotanul huurwoningen waar wij het beheer en de verhuur voor gaan uitvoeren. De woningen worden gerealiseerd door de nieuwe bouwstandaard MorgenWonen. Wat houdt dit in? Bouwen wordt assembleren. Alle hoogwaardige bouwdelen worden ‘plug & play’ samengesteld met slimme constructies. Het resultaat: een duurzame woning van hoge kwaliteit, onderhoudsarm, Nul Op de Meter en woonklaar. De woningen worden binnen één dag wind- en waterdicht geassembleerd.

De MorgenWonen woningen worden woonklaar opgeleverd. Dus geen zorgen over de keuken, de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de vloerafwerking. Je kunt direct in de woning gaan wonen. Daarnaast wordt er ook een zonneterras aangelegd tegen de achtergevel. Je kunt dus ook direct in genieten van de tuin!

Wonen in Zetten betekent dat je je geen dag hoeft te vervelen. Zetten ligt centraal en binnen enkele minuten met de fiets, auto of trein ben je bij een historische kasteeltuin, zit je aan de Linge op een mooi terras of loop je in Nijmegen voor de nodige cultuur of een dagje winkelen. Alles is dichtbij!