Wij regelen het!

Na het afronden van mijn studie aan de HTS Arnhem in 1997 ben ik een studie Vastgoedbeheer aan de TUE gaan volgen. Begin 2002 kwam er een vacature Vastgoedbeheer bij de huidige KlokGroep beschikbaar. Als jong broekie zonder ervaring kwam ik op sollicitatiegesprek bij de heren Van de Klok. Beide heren zagen het met mij wel zitten en ik werd direct in het diepe gegooid. Ik kreeg de verantwoordelijkheid over enkele woningen, winkels en een groot bedrijventerrein in het centrum van Tilburg. Door de groei van de afdeling Vastgoed is in 2009 FIT Vastgoedbeheer opgericht. Inmiddels vormen we een team van 4 medewerkers die meer dan 1.400 vastgoedobjecten beheren voor verschillende opdrachtgevers. Wij blijven ons ontwikkelen in deze groeiende markt.

Bas Roelofs - Manager Vastgoed

FIT Vastgoedbeheer is mijn eerste werkgever na mijn opleiding MBO bedrijfsadministrateur. Ik ben als administratief medewerker begonnen, maar doordat we met een klein team werken kreeg ik steeds meer beheertaken te doen en ben ik inmiddels doorgegroeid tot vastgoedbeheerder. Ik heb contact met zowel de opdrachtgevers als de huurders. Ik zorg er dan ook voor dat ik tevreden opdrachtgevers en huurders heb.

Tim van Dinter - Vastgoedbeheerder

Als financieel medewerker zorg ik ervoor dat onze cijfers kloppen en lever ik rapportages aan die vertellen wat er achter ons ligt en wat dat voor de toekomst betekent. Ik ben financieel opgeleid en heb administratieve en juridische werkervaring. Daarnaast schrijf ik graag, zowel zakelijke als creatieve teksten. Ik vind het prettig bij FIT Vastgoedbeheer onderdeel te zijn van een klein team. Samen hard werken, samen hard lachen!

Gea van Beuningen - Financieel medewerker vastgoed

Sinds 2017 werk ik bij FIT Vastgoedbeheer. Ik ben begonnen als medewerker vastgoedadministratie maar door groei van ons bedrijf bestaan mijn werkzaamheden nu vooral uit verhuur- en beheeractiviteiten. Hierdoor ben ik vaak het aanspreekpunt voor vertrekkende maar ook voor de nieuwe huurders van woningen die FIT Vastgoedbeheer in beheer heeft. Bij de eindoplevering van een woning of wanneer er een bezichtiging plaatsvindt, zien wij elkaar bij de woning, tot dan!

Amanda Jelissen - Vastgoedbeheerder

Sinds januari 2020 werk ik bij FIT Vastgoedbeheer als medewerker vastgoedadministratie.
Als je contact met ons opneemt, ben ik waarschijnlijk jouw eerste aanspreekpunt waarbij ik altijd zal proberen je het gevoel te geven dat ik weet wie ik aan de lijn heb.Het verwerken van de vastgoedadministratie is één van mijn bezigheden maar ik ondersteun mijn collega's waar nodig met allerlei voorkomende hand- en spandiensten. Als manusje-van-alles ben ik helemaal in mijn element!
Dorette Kroes - Medewerker Vastgoedadministratie