Wij regelen het!

Na het afronden van mijn studie aan de HTS Arnhem in 1997 ben ik een studie Vastgoedbeheer aan de TUE gaan volgen. Begin 2002 kwam er een vacature Vastgoedbeheer bij de huidige KlokGroep beschikbaar. Als jong broekie zonder ervaring kwam ik op sollicitatiegesprek bij de heren Van de Klok. Beide heren zagen het met mij wel zitten en ik werd direct in het diepe gegooid. Ik kreeg de verantwoordelijkheid over enkele woningen, winkels en een groot bedrijventerrein in het centrum van Tilburg. Door de groei van de afdeling Vastgoed is in 2009 FIT Vastgoedbeheer opgericht. Inmiddels vormen we een team van 4 medewerkers die meer dan 1.400 vastgoedobjecten beheren voor verschillende opdrachtgevers. Wij blijven ons ontwikkelen in deze groeiende markt.

Bas Roelofs - Manager Vastgoed

FIT Vastgoedbeheer is mijn eerste werkgever na mijn opleiding MBO bedrijfsadministrateur. Ik ben als administratief medewerker begonnen, maar doordat we met een klein team werken kreeg ik steeds meer beheertaken te doen en ben ik inmiddels doorgegroeid tot vastgoedbeheerder. Ik heb contact met zowel de opdrachtgevers als de huurders. Ik zorg er dan ook voor dat ik tevreden opdrachtgevers en huurders heb.

Tim van Dinter - Vastgoedbeheerder

Na het afronden van mijn studie HEAO Arnhem in 1999 ben ik via een makelaar, een accountant terechtgekomen bij het huidige KlokGroep. Hier heb ik ruim 11 jaar gewerkt en ben uiteindelijk in 2013 intern "verhuisd" naar FIT Vastgoedbeheer. We vormen een klein team met grote plannen. Ik ben op meerdere plaatsen inzetbaar, ik verzorg namelijk de financiële rapportages, ik ben vastgoedbeheerder én verhuurmakelaar. Ik ben blij dat ik daar elke dag deel vanuit mag maken. Jouw vastgoed is bij ons in goede handen, want wij regelen het!

Mariëlle Vos - Administrateur, vastgoedbeheerder en verhuurmakelaar

Inmiddels werk ik al enkele jaren bij FIT Vastgoedbeheer. Door de groei en de daarbij toenemende drukte voor de administratie ben ik werkzaam als medewerkster vastgoedadministratie en zijn mijn taken inmiddels uitgebreid met verhuuractiviteiten. Bel je met FIT Vastgoedbeheer dan krijg je mij aan de telefoon en wil je een bezichtiging dan zien we elkaar bij de woning, tot dan!

Amanda Jelissen - Medewerkster Vastgoedadministratie

Sinds kort ben ik werkzaam bij FIT Vastgoedbeheer als medewerker vastgoedadministratie.
Voordat ik bij mijn collega’s van FIT Vastgoedbeheer kwam werken, was ik ruim 20 jaar secretarieel administratief medewerker bij een accountantskantoor.
Als je contact met ons opneemt, ben ik waarschijnlijk jouw eerste aanspreekpunt. De komende tijd zal ik aan alle, voor mij nieuwe, namen moeten wennen maar ik hoop je snel te kunnen begroeten en je het gevoel te geven dat ik weet wie ik aan de lijn heb.
Het komt vast goed!

Dorette Roumen-Kroes Medewerkster Vastgoedadministratie