Wij regelen het!

Na het afronden van mijn studie aan de HTS Arnhem in 1997 ben ik een studie Vastgoedbeheer aan de TUE gaan volgen. Begin 2002 kwam er een vacature Vastgoedbeheer bij de huidige KlokGroep beschikbaar. Als jong broekie zonder ervaring kwam ik op sollicitatiegesprek bij de heren Van de Klok. Beide heren zagen het met mij wel zitten en ik werd direct in het diepe gegooid. Ik kreeg de verantwoordelijkheid over enkele woningen, winkels en een groot bedrijventerrein in het centrum van Tilburg. Door de groei van de afdeling Vastgoed is in 2009 FIT Vastgoedbeheer opgericht. Inmiddels vormen we een team van 4 medewerkers die meer dan 800 woningen en ruim 400 overige vastgoedobjecten beheren voor verschillende opdrachtgevers. Wij blijven ons ontwikkelen in deze groeiende markt.

Bas Roelofs - Manager Vastgoed

FIT Vastgoedbeheer is mijn eerste werkgever na mijn opleiding MBO bedrijfsadministrateur. Ik ben als administratief medewerker begonnen, maar doordat we met een klein team werken kreeg ik steeds meer beheertaken te doen en ben ik inmiddels doorgegroeid tot vastgoedbeheerder. Ik heb contact met zowel de opdrachtgevers als de huurders. Ik zorg er dan ook voor dat ik tevreden opdrachtgevers en huurders heb.

Tim van Dinter - Vastgoedbeheerder

Na het afronden van mijn studie HEAO Arnhem in 1999 ben ik via een makelaar, een accountant terechtgekomen bij het huidige KlokGroep. Hier heb ik ruim 11 jaar gewerkt en ben uiteindelijk in 2013 intern "verhuisd" naar FIT Vastgoedbeheer. Ik verzorg de financiële rapportages, beheer de website en houd me bezig met sociale media om FIT Vastgoedbeheer meer en meer bekendheid te geven. We vormen een klein team met grote plannen. Ik ben blij dat ik daar elke dag deel vanuit mag maken. Jouw vastgoed is bij ons in goede handen, want wij regelen het!

Mariëlle Vos - Financieel administrateur

Onlangs heb ik de overstap gemaakt naar FIT Vastgoedbeheer. Door de groei en de daarbij toenemende drukte voor de financiële administratie werk ik nu als administratief medewerkster en volg ik naast mijn werk een studie boekhouden. Bel je met FIT Vastgoedbeheer dan krijg je mij aan de telefoon, tot dan!

Amanda Jelissen - Administratief medewerkster