Terug naar overzicht
Prijs op aanvraag

Hooistraat 32 Druten

  • Kantoorruimte
  • 1Kamer(s)
  • Gemeubileerd

Over dit pand

Multifunctionele kamers vanaf van ± 24 m² tot ± 154 m² te huur (excl. aandeel in de gemeenschappelijke ruimten), al dan niet gemeubileerd, uiteraard is het ook mogelijk een verdieping of een deel van het complex te huren. Op het parkeerterrein zijn voldoende parkeervoorzieningen aanwezig en is er ruimte om fietsen te stallen.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 75,- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten:
De kosten van gas, water en elektra bedragen € 30,- per m² per jaar exclusief BTW.

Alle overige voorzieningen zijn optioneel en zullen in onderling overleg met elkaar afgesproken worden.

De huurders maken gebruik van de aanwezige toiletvoorzieningen bestaande uit dames- en herentoiletten en er zijn mogelijkheden voor internetaansluitingen aanwezig, zodat een huurder zijn eigen internetaansluiting tot stand kan brengen al dan niet gecombineerd met telefonie.
De verdiepingen van het pand zijn naast 2 trappartijen ook via een lift toegankelijk.

Overdag is het pand geopend en kunnen gebruikers hun bezoekers ontvangen, indien gewenst kan gebruik gemaakt worden van service zoals vergaderruimten, spreekkamers en/of receptieservices. Uitgebreidere services kunnen desgewenst ook voorzien worden.
Huurders zelf hebben 24/7 toegang tot het pand.

Het gebouw ligt op loopafstand van het centrum in een woonwijk tegen de dijk van de Waal. Druten ligt in het centrum van het Land van Maas en Waal en heeft een goede ontsluiting naar de A15/A73/A50 zodat een uitval naar alle delen van het land geen probleem vormt.

De oorspronkelijke bouw dateert van 1922 met een laatste grote verbouwing in 1976 ten behoeve van een aannemersbedrijf. Op deze locatie startte in 1922 Johan van de Klok zijn aannemingsbedrijfje, wat inmiddels uitgegroeid is tot KlokGroep, een internationaal opererend familiebedrijf dat zich richt op projectontwikkeling, bouw en beleggen. In het gebouw zijn ruimtes gecreëerd voor kantoorruimte en bevinden zich er enkele vergaderruimten. Het pand leent zich door zijn ligging en indeling zeer goed voor gebruik in vorm van dienstverlening, kantoor- of praktijkruimte.