Verhuur vastgoed


Verhuren is een zeer breed begrip en er komt veel bij kijken, maar wij regelen het!


Professioneel en gedegen advies is waar u op zit te wachten. U zoekt betrouwbare huurders tegen de best mogelijke condities, maar u wilt ook de leegstand beperken tot het minimale wat bijdraagt aan het gewenste rendement.

Wij verdienen alleen op het moment dat er huurpenningen worden geïncasseerd. Gezien onze no cure, no pay werkwijze is leegstand voor beide partijen uiteraard niet gewenst.

Door onze grondige screening bij een onafhankelijke externe organisatie mag u ervan uit gaan dat het een betrouwbare huurder is. Veel huurders hebben andere ideeën met uw vastgoed dan waarvoor het is bedoeld, namelijk net gebruik. Wij kijken naar de lange termijn relatie en willen u altijd behoeden voordat het te laat is.

Ons aanbod plaatsen we op Pararius en Funda, hiermee bereiken we nationale en internationale geïnteresseerden. Alle kandidaten worden gescreend en geselecteerd op basis van onze voorwaarden. Na deze selectie vindt er een bezichtiging of gesprek op ons kantoor plaats. Door deze werkwijze ontstaat er een win-win situatie; wij kennen de huurder en de huurder kent ons, zodat we weten wat ervan elkaar verwacht wordt.