Verhuur

Verhuren is een zeer breed begrip en er komt veel bij kijken, maar wij regelen het!

Professioneel en gedegen advies is waar jij op zit te wachten. Je zoekt betrouwbare huurders tegen de best mogelijke condities, maar je wilt ook de leegstand beperken tot het minimale wat bijdraagt aan het gewenste rendement.

Wij verdienen alleen op het moment dat er huurpenningen worden geïncasseerd. Gezien onze no cure, no pay werkwijze is leegstand voor beide partijen uiteraard niet gewenst. 

Door onze grondige screening bij een onafhankelijke externe organisatie mag je ervan uit gaan dat het een betrouwbare huurder is. Veel huurders hebben andere ideeën met jouw vastgoed dan waarvoor het is bedoeld, namelijk net gebruik. Wij kijken naar de lange termijn relatie en willen je altijd behoeden voordat het te laat is. 

We werken nauw samen met meerdere verhuurmakelaars. Door deze samenwerking bundelen we onze beheerexpertise met het marktgevoel van de makelaar. Dit resulteert in een excellente bezettingsgraad van de panden waar wij het beheer voor verzorgen. FIT Vastgoedbeheer verhuurt o.a. aan de volgende huurders: